Luximia Spectrum

Luximia Spectrum är en ny variant av IPL där man istället lyckats implementera den nyare SHR-teknologin. Detta gör att maskinen inte stämplar onödig och (för) kraftig effekt in i huden utan snarare bygger upp "lager-på-lager" med anpassat antal pulsar beroende på kroppsdel och hudtyp. Effekten är skonare mot huden, gör mindre ont för kunden och går snabbare. Maskinen sticker också ut då den kan användas både till hårborttagning och hudföryngring. En ytterligare nyhet är att man kan slå på radiofrekvens som en kombinationsbehandling. På detta sätt får man fördelarna med hudåtstramningen detta ger. Genom ett intuituvt gränssnitt kan man med enkelhet behandla samtliga hudtyper i denna multimaskin.

Luximia Spectrum har följande behandlingsområden.

1. Hudföryngring i ansikte genom kollagenstimulering och hudåtstramning

2. Behandling av acne

3. Borttagning av ytliga blodkärl

4. Minskning/borttagning av pigmentfläckar

5. Minskning av stora porer

6. Ger ny lyster åt huden

7. Permanent hårborttagning på kroppens alla delar

Maskinen har två handenheter med olika dimensionering för bästa behandling per yta. Vidare är den robust och kan hantera långa pass, dag ut och dag in. Detta trots den kraftiga kylningen som ger kunderna den uppskattade och uteblivna smärtupplevelsen.

Förinställda parametrar och program gör det arbetet enkelt för terapeuten. Detta tror vi är en vinnare då resultaten hittills är imponerande. 

Bilder

Intresseanmälan

Vi tar mer än gärna fram information till dig