Försäkring

 

Heltäckande försäkring

När du köper och hanterar klinikutrustning är det viktigt att du har rätt försäkringar. Det är något vi kan hjälpa dig med.
Inköp av klinikutrustning till en salong eller klinik innefattar ofta något större investeringar, oavsett om det rör sig om begagnade eller nya maskiner. Därför är det viktigt att du har en heltäckande försäkring som kan ersätta dig för kostnader som kan uppstå vid eventuella fel eller skador. När du tecknar avtal med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa försäkringen som både försäkrar din klinik, dig själv och din kund. 

Service

Som en del av vår helhetslösning har du tillgång till felsökning och service om en maskin inte skulle fungera som den ska. Du kan när som helst kontakta oss för en felsökning eller för att skicka en maskin på service. 

Finansiering

För att kunna starta och driva en klinik är man ofta i behov av finansieringshjälp. Vi på Klinikexperten har lång erfarenhet av klinikutrustning i internationella sammanhang och kan självklart hjälpa till med ett upplägg som passar just dig. 

Försäkring

När du köper och hanterar klinikutrustning är det viktigt att du har rätt försäkringar. När du ingår avtal med oss erbjuder vi självklart försäkringar så att du kan känna dig trygg i alla lägen.