Finansiering

För att kunna starta och driva en klinik behöver du kunna finansiera den. Vi kan hjälpa dig med det.
Vi på Klinikexperten har lång erfarenhet av klinikutrustning i internationella sammanhang. Vårt mål är att vara mycket mer än bara en leverantör. Därför kan vi bistå med finansiering genom internationellt banksamarbete. Exempelvis är det av extra värde i samband med uppstarten av en ny klinik eller vid en expansion.  Vi vet av erfarenhet att finansiering kan ibland vara svårt för nya företag. Därför har vi flera lösningar och vi skräddarsyr alltid tillsammans med dig vad som skulle passa bäst.

KONTANT

Med detta alternativ får ni en vanlig faktura på hela köpet i samband med leveransen. Självklart ingår garantier och övriga tjänster i företagspaketet som vanligt.

Fördelar: Enkelt, inga lån på maskinerna, ingen månadsavgift.

Passar vem? Detta alternativ är bra för er som har god ekonomi och inte vill ha några avbetalningar/skulder.

RÄNTEFRI AVBETALNING

Räntefri avbetalning vid köp av ny utrustning

Vi erbjuder en unik lösning för företag som har svårt att få finansiering via leasingbolag eller som redan har en stark ekonomi. Genom Klinikexpertens finansieringslösning så kan du erlägga en kontantinsats och därefter få räntefri avbetalning på 12-24 månader. Denna avbetalning registreras inte som lån eller skuld och påverkar därför inte er privata eller företagets kreditvärdighet.

Fördelar: Inga räntor/avgifter, kostnadseffektivt, låga månadsavgifter, inga krånliga villkor, företagets kreditstatus påverkas inte, går att lösa in skuld i förtid utan kostnad.

Passar vem? För er med en ekonomi som tillåter att betala av en mindre del av köpet samtidigt som ni inte vill investera allt för mycket direkt vid start.

LEASING

Vi erbjuder leasing genom flera banker och kreditföretag. Vad som är unikt med oss är att vi jämför de olika finansieringslösningarna för att hitta den lägsta räntan och bästa erbjudandet till er. Ni har då möjlighet att leasa mellan 12-60 månader och vi för en dialog med vad som passar er bäst.

Kontakta oss och berätta om din verksamhet så kan vi ta det vidare därifrån. Vi hjälper gärna kliniker runt om i Sverige att starta och växa.

Fördelar: Ingen kontantinsats, registreras ej som en skuld i bolaget, möjlighet att välja en lång avbetalningsplan och därmed få en låg månadsavgift.

Passar vem? För er som värdesätter bolagets likviditet och helst vill ha en fast månadsavgift från början till slut.

Service

Som en del av vår helhetslösning har du tillgång till felsökning och service om en maskin inte skulle fungera som den ska. Du kan när som helst kontakta oss för en felsökning eller för att skicka en maskin på service. 

Finansiering

För att kunna starta och driva en klinik är du ofta i behov av finansieringshjälp. Vi på Klinikexperten har lång erfarenhet av klinikutrustning i internationella sammanhang och kan självklart hjälpa till med ett upplägg som passar just dig. 

Försäkring

När du köper och hanterar klinikutrustning är det viktigt att du har rätt försäkringar. När du ingår avtal med oss erbjuder vi självklart försäkringar så att du kan känna dig trygg i alla lägen.