Öppna klinik

Går du i tankar om att öppna din egen klinik eller salong? Låt oss hjälpa dig med din dröm.

Drömmer du om att göra skillnad och arbeta med skönhet samt kunna bidra till människors bättre vämående? Genom effektiva behandlingar får vi bukt med skönhetsskavanker och andra komplex som i sin tur ger ökad livskvalitet. Vi hjälper gärna dig som vill starta en egen klinik med allt från tips och råd om utrustning till hur du driver företaget.  Med vår erfarenhet och vårt kontaktnät har du alla förutsättningar för att få en så bra start som möjligt.

Rådfråga oss

Om du vill öppna din egen klinik kan du alltid fråga oss om råd. Vi agerar gärna bollplank och går igenom din affärsidé tillsammans med dig. När du samarbetar med oss får du bästa möjliga start på ditt äventyr och kan se till att just din klinik sticker ut ur mängden.

Köp utrustning

Vi är en stor leverantör av utrustning och kan leverera de maskiner som passar din profil och din klinik. I vårt utbud finns både nya och begagnade maskiner så du kan hitta maskiner som passar din budget.

Få utbildning

När du köper en maskin av oss får du självklart relevant utbildning så du kan hantera den på ett säkert sätt. Det gäller för alla dina medarbetare. När du gått färdigt utbildningen ska du känna dig 100 % trygg med att hantera maskinerna.