Om oss

Vi är ett företag med internationell erfarenhet som nu även expanderat till Sverige och senare till resten av Skandinavien - och det här är bara början.

Klinikexperten har redan etablerat sig internationellt och vi exporterar över hela världen. När vi upptäckte att det fanns ett behov och efterfrågan för professionella och prisvärda kvalitetsmaskiner även i Sverige så valde vi att satsa på den svenska marknaden och etablerade oss här. Vi kommer fram till en skräddarsydd lösning för varje enskild kund och kan erbjuda både trygghet, flexibilitet och utbildning. Vi tillhör eliten när det gäller klinikutrustning i Sverige och du som kund kan känna dig trygg hos oss till 100%. När du anlitar oss får du en helhetslösning som inkluderar utbildning, service och konsultation. Hör av dig så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Vårt affärskoncept grundar sig på tre principer.

Den första principen är att vi även erbjuder ny utrustning till bra priser. Detta åstadkommer vi genom att samarbeta med flera tillverkare som endast erbjuder den senaste teknologin på marknaden. På så vis slipper du dyra mellanhänder och vi klarar av att leverera kvalitetsmaskiner till mycket prisvärda och pressade priser.

Den andra principen är att vi köper in begagnade maskiner i premiumklassen där vi servar och renoverar upp dom så att det blir som nya. Därefter säljer vi dem med både garanti och utbildning. På så vis får ni de bästa maskinerna på marknaden för en bråkdel av vad det kostar att köpa nytt, med samma utbildning, trygghet och service som på nya maskiner. Ett bra alternativ för att hålla kostnaderna nere för dig som kund.

Den tredje principen är vårt servicepaket där vi kan pryda oss av att ha marknadens bästa service. Med komplett servicekontor samt inbytesmaskiner till våra kunder. På så vis kan du få Sveriges snabbaste service då vi vet att tid är pengar.

Vidare så erbjuder vi utbildning och även konsultation. Att starta klinik kan vara komplicerat och det är mycket att hålla koll på såsom skatter, moms, tillstånd, miljöcertifikat, marknadsföring, finansiering etc. Klinikexperten är unik genom att vi erbjuder våra kunder konsultation i hur man startar upp och bygger sin klinik från grunden. Detta erbjuder vi kostnadsfritt eftersom om det går bra för dig går det bra för oss. Därför ser vi oss inte som säljare utan som samarbetspartners.  

Således så är Klinikexperten verkliga experter och det självklara valet. Du får marknadens bästa maskiner till rimliga priser, utbildning, blixtsnabb service och även hjälp i hur du startar upp eller utvecklar din klinik från grunden.