Maskinservice

Som en del av vår helhetslösning har du tillgång till felsökning och service om en maskin inte skulle fungera som den ska.
För oss är det en självklarhet att inte bara leverera maskiner i toppklass utan även att vi finns här om något mot förmodan skulle gå sönder eller inte fungera. Du kan när som helst kontakta Klinikexpertens servicecenter för en felsökning eller för att skicka en maskin på service. Vi arbetar snabbt och flexibelt för att din verksamhet ska kunna fortgå som vanligt. Klinikexperten är unika genom att våra kompletta service och inbytesmaskiner vid behov och hos kan du som kund alltid ha närhet till en servicetekniker om du behöver lämna in en maskin på service eller om olyckan skulle vara framme. På så vis är du alltid trygg hos oss och en tekniker kommer alltid att finnas nära till hands. 

För oss är service och engagemang två av våra ledord som genomsyrar hela företaget och det märks inte minst när det kommer till maskinservice då vi verkligen satsar på att erbjuda Sveriges bästa service.

Service

Som en del av vår helhetslösning har du tillgång till felsökning och service om en maskin inte skulle fungera som den ska. Du kan när som helst kontakta oss för en felsökning eller för att skicka en maskin på service. 

Finansiering

För att kunna starta och driva en klinik krävs det att du ska kunna finansiera den. Vi på Klinikexperten har lång erfarenhet av klinikutrustning i internationella sammanhang och kan självklart hjälpa till med ett upplägg som passar just dig. 

Försäkring

När du köper och hanterar klinikutrustning är det viktigt att du har rätt försäkringar. När du ingår avtal med oss hjälper vi dig att hitta rätt försäkring så att du kan känna dig trygg i alla lägen.