Luximia Quattro

Luximia Quattro tillhör den absolut senaste generationen av diodlaser  och tillhör precis som sin föregångare toppskiktet på världsmarknaden med sina extremt välbyggda och kraftfulla maskiner. Denna maskin är på hela 4000 W även om behovet sällan behövs fullt ut. Vikten är 53,5 kg.

Luximia Quattro är en arbetsplattform som har hela 4 olika våglängder (755nm, 808nm, 940nm och 1064nm) och fungerar därför på alla hud och hårtyper. Laserstrålarna lyckas då penetrera djupare utan att skada kunden och klarar då av att ta bort hår upp till 3 gånger så effektivt som andra maskiner på marknaden. Därför är den det självklara valet för laserterapeuter som bara vill ha det absolut bästa.

Luximia Quattros kylteknologibaseras på TRT (termisk avslappningstid) vilket är den tid som krävs för att minska temperatur som genereras av ljusupulsen.

Detta skyddar huden samt ger en känsla av komfort och gör behandlingen behaglig för kunden. Huden kyls då ner samtidigt som lasern värmer upp hårsäckarna och på så sätt minskas obehaget som kan upplevas med andra maskiner.

Ett för kunden snabbare resultat i kombination med utebliven smärta samt enkel service & underhåll gör denna maskin till den bästa i marknaden just nu.

Bilder

Intresseanmälan

Vi tar mer än gärna fram information till dig