Dermashape

Behandlar fett, celluliter och lös hud

 Dermashape+ är marknadens kraftfullaste icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering. Maskinen använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud, radiofrekvens, kavitatation och IR Laser. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden.

Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen. På så sätt stramar den upp lös hud, plattar ut celluliter samt förstör kroppens fettceller och ger liknande resultat som vid fettsugning där resultat på upp till 20cm minskning i midjemått på 4 veckor inte är ovanligt.

De kombinerade teknologierna har följande effekter. Fettreducering genom radiofrekvensteknologi: Verkar uppstramande Reducerar rynkor och fina linjer Ökar produktionen av collagen och elastin Ger huden lyster Krymper/torkar ut fettceller.

Den enda icke kirurgiska behandlingen som har kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning, lyft av huden, reducerar rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. Fettreducering mer hjälp av infrarött ljus: Koncentrerad värmeenergi som liknar solen strålar med är inte skadligt för huden.

Stimulerar läkningsprocesser Ger bättre endorfinproduktion Öppnar tilltäppt porer Ger lyster Påverkar lymfsystemet positivt Vakuummassage Sätter igång blod- och lymfcirkulationen Dermashape+ har följande behandlingsområden Minskning av omfång på t.ex. buk, lår och stuss Reduktion av celluliter Reduktion av dubbelhaka, gäddhäng och kärlekshandtag Uppstramning av överflödig hud Minskning av porer och ökar lyster i ansiktet Rynkor och fina linjer Dermashape+ går att använda på hela kroppen, halsen och ansiktet.

Makinen har CE och Medicinskt CE markering och uppfyller EU's nya striktare krav för medicinska estetiska maskiner. Stor och enkel touch screen med förinställda parametrar. Snabb och behaglig behandling för kunden.

Bilder

Intresseanmälan

Vi tar mer än gärna fram information till dig